Man dood aangetroffen in appartement te Paramaribo. Politie zoekt nabestaanden ~ Suriname

0

Paramaribo ~ De politie van het bureau Geyersvlijt heeft op maandag 3 februari, een lichaam in een appartement te Geyervlijt te Paramaribo gevonden

Appartement Paramaribo

Het levenloze lichaam van de persoon van Hendrik Rudolf Halley, geboren op 09 april 1942, aangetroffen.De politie roept familieleden, vrienden of kennissen van deze manspersoon op om contact met haar op te nemen op het telefoonnummer 451677.

Neem contact met de politie

appartement ParamariboBron: KPS
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.

Comments

comments

Comments are closed.