Medewerker winkel helpt 9-jarige klant met open rits en wijst haar zijn lid ~ Paramaribo

0

Paramaribo ~ Medewerker schoenenzaak ontkent kwade bedoeling met 9-jarige klant. Romario J. ontkent dat hij kwade bedoelingen had met een 9-jarig meisje.

Schoenenzaak in Paramaribo

Als medewerker van een bekende schoenenwinkel te Paramaribo Noord had hij slechts de bedoeling het meisje te helpen om een mooie schoen uit te zoeken en ervoor te zorgen dat deze jeugdige klant een korting van 25% kon krijgen. Hij had echter niet door dat zijn broekrits al geruime tijd openstond en dat zijn lid eruit hing. Op de strafzitting gisteren vertelde de verdachte aan kantonrechter Siegline Wijnhard dat hij normaliter werkzaam is op de herenafdeling, maar die dag door collega’s geroepen werd naar de damesafdeling.

Zijn lid hing uit zijn broek

Onderweg zag hij het meisje op de kinderafdeling op de tweede etage en besloot hij haar te helpen. Het slachtoffer, dat zonder haar ouders stond, gaf aan dat zij naar een mooie schoen zocht. De verdachte hielp haar daarnaar zoeken en bracht haar zelfs naar andere ruimtes om dat te doen. Volgens het meisje heeft de verdachte tot vier keren toe zijn lid tevoorschijn gehaald en aan haar gewezen.

Ze zou korting krijgen

Hij hield het kind voor een forse korting voor haar te kunnen regelen. Dat kon hij echter op een ander moment doen, omdat dit ging om een specifieke korting waarop alleen medewerkers van het bedrijf recht hadden. Hij gaf haar zijn mobiele nummer met de instructie dat zij hem pas moest bellen, wanneer alle mensen thuis al in slaap zouden zijn gevallen. Volgens de rechter ontstaat hieruit wel het vermoeden dat Romario bezig was het kind zover te krijgen dat hij haar mogelijk op een ander moment kon misbruiken.

Wel vrijgelaten

winkel Paramaribo

Volgens openbare aanklager Roline Gravenbeek is bij navraag bij de schoenenzaak gebleken dat het niet mogelijk is om 25% korting aan derden te geven. De verdachte is ambtshalve door de rechter in vrijheid gesteld. Deze zaak wordt op 21 februari 2019 verder behandeld.

FR
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.

Comments

comments

Comments are closed.