Video’s – De Indiase band SANAM zingt voorlopig geen kokolampoe meer in Suriname

0

Suriname ~ De Indiase poprockband SANAM treedt de komende drie jaar niet op in Suriname. Dit zei Sunil Soekra, meer bekend als Dj Zunils van Royal Dutch Entertainment zaterdagavond in het gesprek na het concert van de groep in het Franklin Essed Stadion aan dWT

Optreden in Suriname

“Drie maal is scheepsrecht! Voorlopig geen SANAM naar Suriname. We hebben andere grote shows in petto. Deze zullen binnenkort bekend worden gemaakt”, benadrukt Dj Zunils. De populaire Indiase band zou volgens hem dit jaar helemaal niet naar Suriname komen, vanwege hun drukke programma.

Nummers uit Suriname

De groep heeft een uitzondering gemaakt vanwege de goede samenwerking met Royal Dutch Entertainment, zei Soekra gisteravond aan de krant. SANAM heeft het publiek tijdens het concert verrast met de vertolking van heel veel bekende Surinaamse chutney-, kaseko- en kawinanummers, waaronder ‘Kokolampu’ van Siri F’ Helena en ‘Een pot met bonen’ van Lieve Hugo.

In Ahoy

Voordat SANAM naar Suriname kwam, gaf de band op 10 november een concert in het Nederlandse Ahoy Rotterdam. Bij dit optreden maakte de groep indruk met hun vertolking van ‘Mi Rowsu’ van Damaru. (zie video). Dus voorlopig geen optreden in Suriname dus helaas ook geen Kokolampoe en Mu Rowsu.

Bekijk hier de video’s:

Tuintje in mijn hart. Kijk vanaf 15:13

Interview with RBN Suriname | Paramaribo voor de show:

Kokolampoe:

Sanam Suriname

In het KLM vliegtuig onderweg naar Suriname. Foto van hun FB

live in Ahoy:

Geschreven door  Steven Seedo
Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.

Comments

comments

Comments are closed.