Foto’s – Alleenstaande moeder van 7 zonen krijgt hulp nadat huis is ingestort ~ Suriname

0

Suriname ~ Diana Strenraar is een moeder van zeven jongens. Het huis waarin zij woonde was van afbraak opgetrokken. De kwaliteit was zo slecht dat het op 15 september jl instortte.

Moeder uit Suriname

Diana is een alleenstaande moeder. Dus ze is moeder en tevens vader in huis. Helaas kan ze de bouw van haar huis zelf niet bekostigen, dus is ze blij dat de stichting hulp heeft aangeboden.  Stichting Rays of Hope international, zal in samenwerking met SurTop bouw N.V, moeder Diana helpen met het bouwen van droom huis ‘Diana & Son’.

Huis in Suriname

De bouw latten zijn al geplaatst en op maandag 15 oktober zal men een aanvang maken met de fundering. Dit is het eerste project van de stichting. Ze hebben namelijk pas hun deuren pas geopend. Het project lid dhr Soekhai Jayant meldt dat de stichting helaas nog niet voldoende middelen in kas heeft. Daarom vragen zij de gemeenschap en tevens het bedrijfsleven om dit project een warm hart toe te dragen.

Donatie in welke vorm dan ook

Wellicht kan het bedrijfsleven bouwmaterialen leveren voor de bouw van de woning. Elke donatie in welk vorm dan ook is van harte welkom. Diana Strenraar en haar zeven zonen wonen in de Oude Chalesburg weg. Wilt u meer weten over dit project of een bijdrage leveren. Maakt u dan contact

Voor meer informatie

Email – Jayentsoekhai32@hotmail.com
Of bel 8724037
Het project lid Jayant Soekhai

Bekijk hier de foto reportage omtrent de bouw:

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.

Comments

comments

Comments are closed.