Video oproep!! Ik ben opzoek naar mijn 37-jarige moeder, Monaliza uit Paramaribo

0

Paramaribo,

Beste iedereen. Graag jullie hulp: Ik ben Arjun. Wij zijn opzoek naar mijn 37-jarige moeder, Monaliza uit Paramaribo

Vermissing Paramaribo

Monaliza Simone Carmelita Maynard, 37 jaar,

Woonadres Wongsoredjostraat te Geyersvlijt

Sinds maandagmiddag is ze niet meer thuisgekomen. Ze was gekleed in een tijgerpak en reed op haar brom (zie foto) met kenteken nummer is #160249. Heeft u haar gezien? Maak dan aub contact mij op +597 8124988.
We missen haar heel erg. Deel dit bericht aub met iedereen!

Afz.
Haar zoon Arjun. Je kunt ook contact met mij maken via mijn FacebookPagina

vermist Paramaribo Maynard vermist Paramaribo Maynard vermist Paramaribo Maynard

Bekijk hier de video oproep van haar zoon:

**

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.

Delen:

Comments

comments

Comments are closed.