Video – Woning volledig afgebrand te Paramaribo

0

Paramaribo ~ De brandweer kreeg maandag omstreeks 1231 uur via de Centrale Meldkamer van de politie Suriname een melding over een woning brand aan de Parastraat te Paramaribo

Parastraat te Paramaribo

Binnen zes minuten was de brandweer ter plaatse, zegt de brandweer voorlichter. Ter plaatse aangekomen trof men een hoogbouwwoning aan die in lichterlaaie stond. De brandweer heeft uit voorzorg een gas cilinder van 28lbs verwijderd uit de woning. De bewoners waren ten tijde van de brand niet tuis. Volgens een buurtbewoner was de bewoonster, die nog niet zo lang in de straat woonde, aan het werk.

Bewoonster was aan het werk

Het huis was wel verzekerd tegen brand en het huis was ook aangesloten op het elektriciteitsnetwerk. Volgens de voorlichter van de brandweer verbleven vijf personen in het pand. Uit het voorlopig onderzoek blijkt dat de brand in 1 van de slaapkamers is begonnen.

Er woonden 5 mensen

De brandweer kon het vuur onder controle krijgen en on ook de aangrenzende paden besparen. Echter was de woning niet meer te redden. De oorzaak is vooralsnog onbekend.

Bekijk hier de video’s erover:Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.

Delen:

Comments

comments

Comments are closed.