Update moord te Suriname – 58-jarige sergeant vermoordt 46-jarige vrouw

0

Suriname ~ Moord en zelfmoord aan de Baboengorogoroweg. De sergeant Lucien Marengo (58) heeft vrijdag zijn vrouw, Anita Tribel (46) van het leven beroofd aan de Baboengorogoroweg te Matetraiteproject in het ressort Houttuin in Suriname.

Moord in Suriname

Hij heeft drie schoten met zijn dienstwapen op haar gelost en daarna heeft hij zichzelf door het hoofd geschoten. De militair vertoonde een in- en uitschot aan zijn hoofd. De politie kreeg eerst een melding dat er schoten zijn gelost. De buren hadden de sterke arm hierover gealarmeerd.

Heftige ruzie
moord Suriname

Foto van Actionnieuws Suriname

Volgens de buurtbewoners was er een heftige gaande ruzie tussen man en vrouw. Na de ruzie hoorden de buren schoten, waarna zij de politie hebben gealarmeerd. De sterke arm ging ter plekke en de bewoners werden naar buiten geroepen. Echter kwam er hierop geen reactie.

De politie heeft zich toen toegang verschaft in de woning en daar werden beide ontzielde lichamen aangetroffen.

Drie schoten

De vrouw vertoonde drie schoten aan haar rug en hoofd. Het motief moet gezocht worden in de relationele sfeer. Het wapen is door de militaire politie in beslag genomen.

Eerdere berichten:

Militair schiet vrouw dood en daarna zichzelf ~ Moord en zelfmoord Suriname

 

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.

Delen:

Comments

comments

Comments are closed.