Overleden – Onze lieve zoon en broer Eduard van Bossé ~ Paramaribo

0

Op 8 mei 2018 is van ons heengegaan onze lieve zoon, broer en oom.

Eduard René van Bossé

Geboren 09-09-1951 te Paramaribo

zoon van George van Bossé en Paulina Walden

broer van Ewald van Bossé

Singineti is op dinsdag 15 mei van 20.00-00.00 uur in huize Ashiana, Lalarookhweg 91, Paramaribo

Op woensdag 16 mei 16.30 wordt hij naar zijn laatste rustplaats gebracht op begraafplaats Gods Wijngaard aan de Leysweg

‘Rust zacht lieve oom Edi’

Eduard René van Bossé

Geboren Paramaribo 9-9-1951
Overleden Paramaribo 8-5-2018

Begraafplaats/crematorium
Gods Wijngaard
te Paramaribo

Namens de nabestaanden:
Ewald van Bossé (Suriname) en kinderen (Nederland)
Familie van Bossé (in Suriname en Nederland)

overleden Paramaribo

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.

Comments

comments

Comments are closed.

We gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics die deze kunnen combineren met andere informatie die ze hebben verzameld van uw gebruik van hun diensten. De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten