Vrouw van militair schiet zichzelf door het hoofd in Suriname

0

De politie van Nieuw Amsterdam kreeg zondagmorgen melding van een suïcide aan de Gelaatsnetweg op het militair project. De militair R.E. schakelde de politie in nadat hij zijn vrouw in de slaapkamer aantrof met een schotwond.

Nieuw Amsterdam te Commewijne in Suriname

Volgens verklaring van de echtgenoot blijkt dat hij en zijn vrouw geruime tijd niet meer in dezelfde slaapkamer sliepen. Hij werd op die bewuste ochtend wakker en maakte zich klaar om naar het werk te gaan. Plotseling hoorde hij een schot afgaan.

Hij zag zijn vrouw liggen

Hij begaf zich naar buiten denkende dat iemand buiten een schot zou hebben gelost. Toen hij in de slaapkamer kwam zag hij zijn vrouw bebloed op de grond liggen.

55 jaar
Zelfmoord Suriname

Voorbeeldfoto

Zij vertoonde een schotwond aan het hoofd. Zijn 55-jarige echtgenote was onder behandeling van een psychiater. Zij had eerder reeds drie keren getracht zelfmoord te plegen.

Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.

Delen:

Comments

comments

Comments are closed.