Video – Overleden – Mijn papa Marcel Timpico – Paramaribo

0

Hai boy papa,
Tide day joe lieb unu na baka mi lik joe boy sang tjar joe so mooi gwa atoso now now mi moes yere ie neh de moro ie gwe lieb unu na baka a tranga papa a tranga maar mi nawang soldier papa mi sab ie de nawang betre presi papa mi nooit sang vergiet joe mi pa never en nooit ai hat mi yere echt papa maar gado sabi.

Rip

Marcel Timpico

Alias maru.

We miss you dad .
ai had mi pa
😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

~Snoopman~

Timpico
Timpico

Bekijk hier de video over papa:

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.

Comments

comments

Comments are closed.

We gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics die deze kunnen combineren met andere informatie die ze hebben verzameld van uw gebruik van hun diensten. De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten