Overleden – De kolonel b.d. (buiten dienst) Arthy Gorré – Paramaribo

0

De HEER is mijn herder,

Mij ontbreekt niets. Hij doet mij nederliggen in grazige wijden. Hij voert mij aan rustige wateren; hij verkwikt mijn ziel. Hij leidt mij in de rechte sporen, om zijn naams wil…..

Psalm 23:1-2

Belangrijk is niet alleen de weg die je gaat, maar ook de herinnering die je achterlaat, want bijzondere mensen sterven niet, zij gaan wel, maar blijven toch voor altijd in gedachten.

Met diep leedwezen maken wij het verscheiden bekend van onze strijdmakker en kamaraad; de kolonel b.d. (buiten dienst) Arthy Frank Gorre, op de leeftijd van 68 jaar. Hij was prominent lid van de groep van 16, en ex bevelhebber van het N.L. op Maandag 9 April. J. L.

De singineti word gehouden op Zondag 15 April 2018 van 20.00u tot 24.00u aan de Bismuthstraat no 38.

Op maandag 16 April 2018 is er vanaf 12.45u tot 13.45u, gelegenheid tot afscheid nemen in de recreatiezaal van de MemreBoekoe Kazerne(Noord), alwaar de rouwdienst van 13.30u tot 14.45u zal plaats vinden. De stoet vertrekt om 16.00u naar zijn laatste rustplaats te Mariusrust.

Namens zijn kameraden:

DD.Bouterse, Ernst Gefferie, John Hardjoprajitno, Steven Dendoe, Denny Brondenstein, Laurence Neede en Ramon Abrahams.

Rust in vrede dierbaar Kamaraad.

Old soldiers never die; they just fade away.

Arthy Gorre

Overleden Paramaribo, Suriname 9-4-2018

Namens de nabestaanden:


Gore overleden
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.

Comments

comments

Comments are closed.

We gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics die deze kunnen combineren met andere informatie die ze hebben verzameld van uw gebruik van hun diensten. De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten