Overleden – Franklin Aalse/Peroti

0

San Gado du na reti tru,
alwansi ay e lon watra

Franklin Harold Aalse Peroti

Geboren 13-2-1951
Overleden Rotterdam 12-2-2018

Begraafplaats/crematorium
Uitvaartcentrum DELA
Capelle aan den IJssel

De rouwdienst van Franklin/Pero is 16 februari 2018 van 18.15 uur tot 19.15 uur in het uitvaartcentrum Goetzee aan de Boezemsingel 35 te Rotterdam.

De crematie zal plaatvinden op zaterdag 17 februari 2018 om 11.30 uur bij het crematorium Capelle aan den IJssel (Schollevaar) aan de Burgermeester Schalijlaan 2

Namens de nabestaanden:
Familie Aalse Peroti

Franklin Aalse Peroti
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.

Comments

comments

Comments are closed.

We gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics die deze kunnen combineren met andere informatie die ze hebben verzameld van uw gebruik van hun diensten. De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten