Mijn herinnering aan mijn broer Remond Kwakoe

0

Almachtige vader,
Waaraan hebben wij dit te danken? Waarom God???? Eerst 3 zussen en 1 broer…nu weer 1 broer. Waarom neem je ons allen niet in 1 keer?????

R.I.P my lil bro,

Kwakoe Remond

Pasi mu krin gi ju fu tego… ai baja… a dis hebi fu tjari…

Papa, Rita, Ketje, Albert, Johanna, uw zoon, broer en jongere broer komt aan…
😪😪😪😪

~Sanne~

Mijn herinnering aan mijn broer Remond Kwakoe FamilieNieuws Suriname overleden
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.

Comments

comments

Comments are closed.

We gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics die deze kunnen combineren met andere informatie die ze hebben verzameld van uw gebruik van hun diensten. De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten