Redactie: Moeder bevalt met speelgoed masker op

0

Deze vrouw uit Detroit besloot haar bevalling een stuk leuker te maken met een Chewbacca (een bekend personage uit Star Wars, red.) speelgoedmasker met stemvervormer. Elke keer als Katie het uitschreeuwt van de pijn, hoor je Chewbacca’s kenmerkende geluid.

Katie deelde de video van ruim twaalf seconden op Facebook met de tekst: „Dat ik moeder wordt, hoeft nog niet te betekenen dat ik volwassen moet worden! Neem het leven niet te serieus! Dit is het beste kerstcadeau ooit!” Katie kan veel lof rekenen: op Facebook wordt ze geprezen om haar hilarische instelling.

Volgens de kersverse moeder moest de arts in kwestie zo hard lachen dat hij het niet kon laten het tafereel zelf ook te filmen.

Dat een Chewbacca masker nogal op de lachspieren werkt, heeft de Chewbacca-mom het afgelopen jaar bewezen.
Een Facebook-live video die de Amerikaanse Candace Payne maakte, werd de best bekeken Facebook-live video ooit met ruim 150 miljoen views. In de video test de vrouw haar pas gekochte Chewbacca-masker.

Moet jij binnenkort bevallen dan kun je de masker hier bestellen: Bestel

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.

Comments

comments

Comments are closed.

We gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics die deze kunnen combineren met andere informatie die ze hebben verzameld van uw gebruik van hun diensten. De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten