Overleden – Stanley Hunte

0

“Unforgettable, that is what you are!”

Vol overgave heb je je veelzijdige leven geleefd. Opvallend, onderscheidend,humoristisch, behulpzaam en sterk. Altijd met oog voor de mensen om je heen. Het valt ons dan ook enorm zwaar dat wij afscheid moeten nemen van mijn innig geliefde man en onze lieve, trotse en bovenal bijzondere vader en opa

Stanley Rudolf Hunte

Geboren Paramaribo 10-6-1946
Overleden Hilversum 8-1-2017
sportman, stuntman, ontwerper, grappenmaker, familieman
Paramaribo, 10 juni 1946 Hilversum, 8 januari 2017

Partner: Astrid Kuyer
Dochters:Zaya en Romy
Zonen: Elfried en Stanley
kleinkinderen

Broers en zussen:
Margo, John en gezin
Grace en gezin
Iris, Glenn en gezin
Cyril en Lilian

Op donderdag 12 januari van 17.00 tot 18.00 uur is er gelegenheidom afscheid te nemen van Stanley in Uitvaartcentrum Zuid, Fred. Roeskestraat 91 te Amsterdam.

Vrijdag 13 januari vindt van 13.30 tot 14.30 uur een dienst plaats in de Koningskerk, Van ’t Hofflaan 20 te Amsterdam met aansluitend de begrafenis op gedenkpark De Nieuwe Ooster, Kruislaan 126 te Amsterdam.
Na afloop is er van 16.00 tot 17.00 uur de mogelijkheid tot condoleren in de tuinzaal van de Koningskerk.

Namens de nabestaanden:
de familie Hunte

Comments

comments

Comments are closed.

We gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics die deze kunnen combineren met andere informatie die ze hebben verzameld van uw gebruik van hun diensten. De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten