Dankbetuiging – John Kappel

0

“Maar God zal mijn leven verlossen uit de macht van het dodenrijk,
want Hij zal mij opnemen.
Psalm 49:16”.

John Jules Kappel

(erkend als Sijpenhof)
Geboren Paramaribo, Suriname 9-5-1944
Overleden Paramaribo, Suriname 11-1-2016

Begraafplaats/crematorium
Nieuw vrede en arbeid
Suriname

Op 11 januari 2016 bent u ons komen te ontvallen. Sindsdien moeten wij het doen zonder een deel van ons hart.
Lieve pa, opa, afo, broer, neef en goede vriend, ondanks het feit dat alweer een jaar is verstreken, blijft het een zwaar gemis. Wij troosten ons met de gedachte dat u nu veilig bent bij uw schepper. De uren, dagen en jaren schrijden gestaag voort, maar onze herinneringen aan u blijven voor altijd voort bestaan. Wij zullen u altijd gedenken met een lach en een traan…

Namens de nabestaanden:
de kinderen; Giorgio, Rodney, Anthony, Raoul en gezin, Dwight en gezin, Jacintha en gezin, Veronique en gezin, Carollynne en gezin, Myrna en gezin, Bianca, gezin en kleinkinderen, Mayra en gezin, Michael, Guillaume en Delano?.


**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.

Comments

comments

Comments are closed.

We gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics die deze kunnen combineren met andere informatie die ze hebben verzameld van uw gebruik van hun diensten. De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten