Overleden – Gladys Kammeron

0

Veel mooie herinneringen,
verzachten ons verdriet.
Voorgoed uit ons midden,
voor altijd in ons hart.

Intens dankbaar voor alle liefde, vreugde, toewijding en zorg die zij ons en vele anderen heeft geschonken, delen wij u verdrietig mede dat na een afnemende gezondheid, op de leeftijd van 58 jaar, is overleden onze geliefde moeder, grootmoeder, schoonmoeder, zus, tante en vriendin.

Gladys Mariane Kammeron

Een zeer bijzonder mens is heengegaan.
Velen zullen haar heel erg missen.

Namens:
Curtis Kammeron en gezin
Natascha Brandon en gezin
Joyce Robertson en gezin
Clieford Kammeron en gezin
Otje Kammeron en gezin
Edith Kammeron en gezin
Boyke Kammeron
Lilian Kammeron en gezin
Agnes Kammeron en gezin
Alricio Mijnals en gezin
Maureen Kammeron en man
Orselien Kammeron en gezin
Aysien Zondervan en gezin
Herman Lamberts

Gladys Mariane Kammeron
geboren Paramaribo 17-2-1958
overleden Amsterdam 9-1-2017

Informatie over de uitvaart wordt nader bekend gemaakt.
Namens de nabestaanden:
Familie Robertson, Kammeron, Zondervan, Mijnals

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.

Comments

comments

Comments are closed.

We gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics die deze kunnen combineren met andere informatie die ze hebben verzameld van uw gebruik van hun diensten. De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten